כאב בירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/01/2011 | 10:47 | מאת: גילי

שלום רב. אני מתאמנת קבוע 5 פעמים בשבוע בחדר כושר. ביום שישי בבוקר התחיל כאב בירך רגל ימין, מרגיש כמו שריר באמצע ( לא בחלק הקדמי או האחורי, לא מתמצאת בשמות ומיקומים של שרירים ). אחר הצהריים כשהתכופפתי השריר נתפס בליווי כאב חד מאוד. אחרי כדקותיים זה עבר, אבל כאב חלש המשיך ללוות אותי. מאתמול הכאבים ממש חזקים. כשאני בתנועה פחות כואב, אבל כשאני יושבת ואז רוצה לקום אני ממש לא מסוגלת לדרוך על הרגל, כואב מאודדדדדד. אני רוצה לדעת אם אני אמורה לתת לשריר מנוחה ולא להתעמל כמה ימים עד שיעבור או שדוקא אימון יעזור לשריר להתאושש ? תודה.

27/01/2011 | 21:25 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התאור יש קרע בשריר או במספר סיבים שלו הטיפול הוא עיסוי המקום , חימום מקומי וסבלנות ד"ר כץ

29/01/2011 | 20:10 | מאת: גילי

עדיין כואב. אין שום שינוי לטובה במצב. יש טעם לפנות לרופא או פשוט לחכות שיעבור ?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך