שאלה לגבי כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/11/2008 | 12:34 | מאת: דוד

שלום רב . אני מתאמן בחדר כושר הולך על הליכון , לאחרונה התחלתי לרוץ במשך מספר דקות בכול פעם . כעת אני חש בכאבים בכף רגל ימין בחלק שנושק לסוליה . לציין גובה 190 משקל 110 , האם כדאי : לא לרוץ ורק ללכת , ומה הטפול המומלץ , בעבר סבלתי מתופעה דומה שנקראה צינוביטיס אם אני לא טועה .האם כדאי לנוח תקופה מההליכות ?

27/11/2008 | 00:28 | מאת: ד"ר אברהם כץ

דוד הכאבים בחלק שקרוב לסוליה נובעים מדלקת ברקמת החבור השטוחה שנמצאת לאורך כף הרגל . הטפול הוא הטית כף הרגל כלפי מעלה מספר פעמים ביום , עד גבול הכאב . לפי התאור , לא מדובר בדרבן שגורם בדרך כלל לכאבים בעקב . כדאי להמנע מספר ימים מריצה ולעשות פעילויות אחרות , למשל אופנים או אליפטור .

27/11/2008 | 13:22 | מאת: דוד

תודה רבה . אגב האם מריחה של וולטרן יכולה לסייע ?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך