דופק מהיר באימון

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/02/2009 | 21:41 | מאת: דוב הילל

גיל 63 לחץ דם מטופל ע"י כדורים, אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע על מכשיר הליכה כארבעים דקות בחודש האחרון מספר פעמים חזרה התופעה הבאה בהגיעי לדופק 120 מתחיל הדופק שלי להשתולל ועולה מהר בין 130 ל 150 אפילו שאני מפסיק להתעמל, בתחילה חשבתי שזה נפילת סוכר אבל זה קורה אפילו אחר שאני אוכל, הלכתי לקרדיולוג והוא שלח אותי לבדיקת מאמץ והבדיקה היתה תקינה מה טיב התופעה היש בה מן הסכנה וכיצד מטפלים בה? תודה מראש על הרצון להיות לעזר בכבוד רב דב הלל

14/02/2009 | 18:50 | מאת: ד"ר אברהם כץ

יש שתי אפשרויות לברר מה פשר תופעה זו אפשר לעשות אקג בזמן שזה קורה ו\או לשדר אקג למוקד כלשהוא כגון שחל או נטלי ואם זיה לא מעשי , אפשר להתחבר להולטר ( מכשיר שרושם את קצב הלב במשך 24 שעות ) ולעשות את האימון . כמו כן כדאי לעשות בדיקת אקו לב אחרי הבדיקות האלה אשמח לעזור שוב ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך