מרכז

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

31/01/2009 | 15:44 | מאת: ראמי

אני בן 33 מזה חודש התברר אחרי CT פריצת דיסק קטנה בגב תחתון L5-S1 . יש לציין שאני אוהב להתאמן בחדר כושר מזה שנים,רק לאחרונה ובגלל עיסוק במשפחה לא הייתי רציני באימון. האם אני יכול לחזור לאימון בעתיד הקרוב ואיזה סוגי ספורט מועדף למצבי? נא להתייחס גם לחדר כושר!

01/02/2009 | 22:01 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אתה יכול לחזור להתאמן חשוב לחזק את שרירי הגב והבטן אם בבית , אפשר לעשות כפיפות בטן בשכיבה על הגב, ובעת שכיבה על הבטן להרים את הגו ואת הרגלים (בצורת קשת ) ובכך לחזק את שרירי הגב . בחדר כושר - יש לקבל הדרכה לגבי המכשירים הספציפים לשרירי הבטן ואלו לחיזוק שרירי הגב במידה ואתה מעדיף לשחות - רק סגנון חתירה או גב , לא לשחות בסגנון חזה ! בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך