הליכון...

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

08/12/2009 | 16:53 | מאת: יעלי

שלום ! שמי יעלי קניתי הלכון ואני נוהגת להשתמש בו כל יום כ30 דקות..על מהירות בין 5.5-6...... אני כבת 60 בריאה בדרך כלל... איני מעשנת ... הדופק עולה לי בשעת פעילות כמעט ל170 האם זה בסדר? שכחתי לצין שאני אחרי דיאטה של 30ק"ג שהורדתי..וחושבת שככה אוכל לשמור על המשקל...(ישנן שמועות שהליכון הורס את הברכיים ))אשמח מאוד אם אקבל תשובה ..תודה לכם וערב טוב

09/12/2009 | 00:07 | מאת: ד"ר אברהם כץ

חשוב לעשות פעילות אארובית אם את רוצה להיות בטוחה שהפעילות שאת עושה בטוחה , כדאי לעשות בדיקת לב במאמץ ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך