דופק

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/08/2009 | 16:17 | מאת: גלי

בת 50 .אני צועדת על הליכון ביתי במשך 40 דקות 4 פעמים בשבוע ומגיעה למהירות מקסימלית של 5.5.לעתים הדופק שלי מגיע ל-190 בעיקר בתחילת ההליכה ובשאר הזמן הוא יורד ל-130 עד 150.גם הדופק של 190 מיד יורד ל140. האם התהליך סביר ותקין?

29/08/2009 | 18:40 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בתחילת כל מאמץ , יצור האנרגיה הוא אנאירובי , או במילים אחרות , בעזרת החלבונים שנמצאים בשרירים וזו הסיבה לעלית הדופק בתחילת ההליכה . לאחר מכן , כשיצירת האנרגיה הופכל להיות אארובית , הדופק יורד . המשך פעילות נעימה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך