כאבים מטורפים אחרי החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/08/2020 | 18:28 | מאת: אייל

חודשיים אחרי ניתוח ועדיין כאבים מטורפים-האם רואים משהו בmri בבקשה-מצב לאחר THR ריסנטי מימין ומודגמת בצקת לשדית דיפוזית קלה סביב התותב בפמור ובאצטבולום, ללא הדגמת קווי שבר. נוזל מוגבר בכמות מתונה בריצס אחורי של המפרק. ללא הופעת תהליך חריג חדש במפרק הירך משמאל או בשאר המבנה הגרמי בטווח . אותות חריגים דיפוזים קלים בצמוד לשני הטרוכנטרים הגדולים, יותר מימין. בצקת דיפוזית במשטחי השומן בהיקף קדמי-מדיאלי של הירך הימנית הפרוקסימאלית )מיטת הניתוח( ללא הדגמת קולקציה נוזלית מאורגנת

31/08/2020 | 05:57 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב פורום זה הינו מכוון לניתוחי ארטרוסקופיה של ברך וירך ואיננו מכוון להחלפות מפרקים. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך