אורתוסקופיה וכאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/07/2020 | 22:06 | מאת: איציק

שלום אני בן 51 ולפני 10 שנים עברתי אורתוסקופיה לקרע מיניסקוס מידאלי,לפני שבועיים לאחר גלישת גלים מרגיש באופן הדרגתי שוב כאב באותה ברך וקושי בכיפוף הרגל לכוון הישבן ,האם לעשות שוב אורטוסקופיה פעם שניה זה מצב שבכלל אפשרי ומה ההשלכות לפעם שניה תודה.

24/07/2020 | 04:50 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום איציק. לפני ביצוע פעולה פולשנית הייתי ממליץ להיבדק על ידי מומחה ברך ולעשות הדמיות חדשות (צילום ברך ו- MRI). בהחלט יש מצב שבו ניתן לעשות שוב ארטרוסקופיה אך צריך לכך אינדיקציה מתאימה. בהצלחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך