רוצה לדעת בבקשה משהו

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/05/2020 | 00:19 | מאת: אריה

שלום וברכה לפני 6 ימים עברתי ניתוח ארותסקופיה בברך לאחר שהיה לי מינסקוס קרוע ( ידית דלי) בברך שמאל הייתי מעוניין לדעת מתי אוכל לדרוך שוב על הרגל? ואם השטף דם שיש לי זה נורמלי?

06/05/2020 | 05:09 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום אריה דריכה על הרגל תלויה בפעולה שנעשתה. במידה ובוצעה תפירה מומלץ לא לדרוך על הרגל מספר שבועות (תלוי מנתח). כמו כן, שטף דם יכול להיות במקומות שונים לכן מומלץ להתייעץ עם הרופא המנתח. בריאות.

06/05/2020 | 11:35 | מאת: אריה ירושלמי

תודה רבה על תשובתך כפי ששמתי לב בדף של השיחרור רשום לי בוצע הוצאת מינסקוס חלקי האם עדיין זה הגיוני שלא דורך על הרגל לאחר 8 ימים ? אודה לך על תשובתך

09/05/2020 | 03:53 | מאת: ד״ר אייל גנסין

בדרך כלל לאחר ביצוע כריתת מניסקוס חלקי אין מניעה מדריכה.

09/05/2020 | 08:03 | מאת: אריה ירושלמי

תודה על תשובתך, ארצה לדעת דבר אחרון האם זה נורמלי שבשריר התאומים ברגל המנותחת יש לי כאבים? כאבי תופת שבשריר הרגל היכן שנמצא שריר התאומים מאחורה,

11/05/2020 | 04:01 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב כאבים בשריר התאומים איננו נורמלי. מומלץ להיוועץ עם הרופא המנתח לגבי המשך בירור לשלילת פקקת ורידים. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך