יש לי שאלה חשובה, אני עושה אופני כושר במשך כבר 5 חודשים, בגלל בעיות ב

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/04/2020 | 02:16 | מאת: יניב

יש לי שאלה חשובה, אני עושה אופני כושר במשך כבר 5 חודשים, בגלל בעיות ברכיים של כאב מתחת לפיקה של הברך, הכאב השתפר מאוד בעקבות המלצה של אורטופד מומחה להתחיל לעשות אופניי כושר! הבעיה שאני עושה אופני כושר כל יומיים 15 דקות על הרמה הכי קשה רמה 8 מבחינת קושי, וזה כבר לא קשה לי, ואין לי זמן לעשות שעה אופני כושר, אני אשמח אם יש איזה מתקן עם משקולות לרגליים או פיתרון לזה שאני יוכל להמשיך לפתח את שרירי הרגליים שעובדים על האופניים כי האופני כושר נהיה לי קל מדי, תודה לעוזרים

02/05/2020 | 03:49 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום יניב בהחלט מומלץ לעשות תרגילים של Closed chain. התרגילים מבוססים על מגע בין כף הרגל למשטח. מומלץ להתייעץ עם פיזוטרפיסט לגבי סוגי תרגילים ולאחר מכן תוכל לעשותם בבית. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך