ביצוע ארטרוסקופיה לאישוש הממצא

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/11/2019 | 14:01 | מאת: טל בוטבול

אהלן, מזה שנתיים שאני סובל מכאבים בברך כתוצאה מטראומה, נפילה. ייעצו לי לשקול ארטרוסקופיה, כדי להבין מה הבעיה. MRI לא ברור, האם לפי הבדיקה יש קרע במיניסקוס, מומלץ לעשות ניתוח פולשני כדי לוודא?

30/11/2019 | 08:21 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב MRI ברך מדייק בממצאים ב- 95% מהמיקרים. למטופלים שהממצאים אינם ספציפים בהחלט יש מקום לשקול ארטרוסקופיה אבחנתית (ובמידת הצורך גם תהיה טיפולית) לצורך בירור הכאבים. באם הכאבים אינם מגיבים לטיפולים שמרניים יש מקום לשקילת הפעולה. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך