ניתוח ארתרוסקופיה בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/05/2019 | 12:47 | מאת: עמית

שלום, לפני כשנתיים וחצי העברתי ניתוח בברך, הייתה לי בעיה בפיקה, ומאז התאמנתי רגיל ולא היו כאבים חזקים ביום יום , עכשיו כבר כמעט שבוע אני צולעת ויש לי כאבים בצד שמאל של הברך שאני לא מצליחה ללכת ישר ויש כאב, אני מפחדת שזה יכול לחזור, הרופא שעשה לי אמר לי שלא ברור ממה זה נובע ולקחת כדורים שרשם לי, מה זה יכול להיות? אני בינתיים לא מאמנת את הרגליים

11/05/2019 | 04:17 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב במידה והכאבים באמת ללא מקור ברור של חבלה או טראומה בהחלט ניתן להתחיל בטיפול שמרני לאחר ייעוץ עם אורטופד. כמו כן החלטה נכונה להפסיק מעט את אימון הרגליים לצורך התאוששות ולאחר מכן לבחון את המצב מחדש.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך