כאבים לאחר ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/03/2019 | 12:33 | מאת: מאיה

עברתי לפני 8 שבועות ארתרוסקופיה לכריתה חלקית של מניסקוס מדיאלי בברך ימין בשל קרע מורכב. חוזרת לפעילות ספורטיבית בהדרגה (רכיבה על אופניים ושחיה). בריצה עדיין ישנם כאבים חזקים (בעיקר בצד הפנימי של הברך). כמה זמן לאחר ניתוח שכזה כאב נחשב לסביר?

26/03/2019 | 05:10 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב מקווה שאת מרגישה יותר טוב. כאבים בברך לאחר פעולה פולשנית יכולה להיות מספר חודשים לאחר הפעולה ומחקרים מראים כי גם עד שנתיים (אם כי רוב המיקרים המוחלטים הינם מספר חודשים מועט). כמובן הרבה מכך תלוי בסוג הטיפול שנעשה וכן בפיזיוטרפיה שנעשית בצורה נכונה ומכוונת.

26/03/2019 | 12:15 | מאת: מאיה

תודה רבה :)

27/03/2019 | 01:04 | מאת: ד״ר אייל גנסין

בבקשה!

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך