התעמלות מסיבית לאחר ניתוח וקרע בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/02/2019 | 18:12 | מאת: רועי

שלום עברתי בעבר ניתוח במינסקוס לעכשיו יש לי קרע בברך השנייה אני לא מרגיש כאבים. אני מתאמן הרבה במהלך השבוע ריצות ארוכות ושחייה בבריכה. האם זה נכון להעמיס על הברכיים ככה? אני לא מרגיש לחץ או כאב..

04/02/2019 | 22:01 | מאת: ד״ר אייל גנסין

ערב טוב קרע מוכח במניסקוס (מתוך הנחה שבוצע MRI) לא חייב לגרום לכאב אם כי במרבית הפעמים זהו הגורם לכאב עצמו. פעילות ספורטיבית שאיננה גורמת עומס הינה שחיה אך לגבי ריצות ההיפך הוא הנכון כי העומס על הברך ולפיכך על המניסוקס הוא גדול ויכול לגרום להגדלת הקרע ולכן מומלץ להימנע מפעילות זו.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך