תוצאות MRI ברך מהצריך לעשות?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/05/2018 | 09:36 | מאת: נירית

תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של ברך ימין: הבדיקה בוצעה בטכניקת TSE בשקלול PD, T2, T1 במישור סאגיטלי, אקסיאלי וקורונלי. 1 .אין עדות לשינויים מלשד המבנים הגרמיים. 2 .בגומה האחורית הודגמה ציסטה ע"ש בייקר. 3 .הרצועות הצולבות ללא שינויים פתולוגיים. 4 .שינויים בצקתיים בשומן פרה-פטלרי. 5 .הרצועות הקולטרליות ללא שינויים פתולוגים. 6 .הדגמה תקינה של מניסקוס החיצוני. במניסקוס הפנימי שינויים דגנרטיבים. לא הודגם קרע מניסקיאלי.

13/05/2018 | 23:11 | מאת: ד"ר עופר זקס

שלום רב, תלוי מה גיל הנבדק ומצבו התפקודי. בכל מקרה לא נראה כי יש מקום להתערבות ניתוחית אלא לטיפול פיזותרפי.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך