לאחר 5 ניתוחי ברך,ועכשיו פולקרסון

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

08/11/2017 | 08:22 | מאת: דוד

שלום ד"ר אני בן 25 לאחר 5 ניתוחי ברך בפיקה שריסקתי , לצערי הרופא הציע ניתוח מסוג הטריה,פולקרסון להקדמת הטיביאל טוברוסיטי,והשתלת סחוס הניתוח פולקרסון הכי מפחיד אותי,האם יש ניתוחים תחליפים לניתוח הזה? אשמח לדעת שמות שיקרא קצת ברשת לפני שיחליט אבל פולקרסון אני לא מוכן לעבור

11/11/2017 | 22:36 | מאת: ד"ר עופר זקס

מאוד תלוי בסיבה להצעת הפולקרסון. ככל הנראה מנח הפיקה של הוא גבוה מדי ויש צורך לשנותו. ההתוויות לניתוח פולקרסון נובעות משילוב של בדיקת המטופל ומעבר על בדיקות הדמייה. לכן אין באפשרותי לתת שמות של אפשרות חליפית כל עוד כלל המידע אינו לנגד עיני. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך