תהליך החלמה מארתוסקופיה ברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/04/2017 | 06:40 | מאת: יוסי

שלום, אחרי כמה שבועות בד"כ עוברים הכאבים בברך לאחר ניתוח ארתוסקופיה לתיקון קרעים בשני המיניסקוסים ולתיקון שחיקת סחוס לחולה בן 67 שעבר את הניתוח. כשלשה שבועות לאחר הניתוח אני עדיין מרגיש כאבים בברך. תודה.

10/04/2017 | 06:29 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שלום רב, ארתרוסקופיה של הברך במקרים של שחיקת סחוס מלווה לרוב בתהליך החלמה ארוך יותר, כמו כן היכולת של הניתוח לעזור נמוכה מאשר מקרים שאין בהם שחיקה של הסחוס. אם צריך ניתן לשקול לאחר הניתוח צורך בטיפולים בהזרקות - לעיתים הזרקה של סטרואידים או חומצה היאלורוית לברך מועילים מאוד במקרים שכאלו.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך