מיעוט זקיקים מפותחים בטיפולי IVF

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/05/2020 | 17:06 | מאת: אופירה

בת 41 . FSH=4, TSH=2.7, LH=5.4 לאחר 3 מחזורי טיפול ivf , בשתי השאיבות האחרונות - פרוטוקול flare up, כאשר ניתן אסטרופם פעמיים ביום לאחר הביוץ חודש לפני ועד הווסת. מיום שני לווסת 3 ימי דקפפטיל, מיום רביעי לווסת 150 פיורגון ו150 מנופור. מחזור שאיבה קודם - ינואר, נשאבו 4 ביציות (2 הופרו, הושג הריון אך ללא דופק נצפה). המחזור הנוכחי נצפו 2 זקיקים שהתפתחו בלבד (זקיקים נוספים קטנים מדיי). האם יש מקום לשינוי על מנת לנסות ולהשיג יותר זקיקים מפותחים? האם יש מקום לשינוי במינון ? מה המלצתך על מנת להשיג יותר ביציות?

14/05/2020 | 17:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בניסיוני במקרים כמו שלך כדאי לנסות פרוטוקול ארוך עם מינון של פרגובריס או מנופור של 600 ליום.

מנהל פורום טיפולי פוריות