פחד נוראי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

25/11/2015 | 02:53 | מאת: משה

שלום .אני בן 19 ויש לי פחד עצום להיות הומו ,למרות שאני נמשך לנשים ובגלל המחשבות אני מאוננן הרבה על סרטים של נשים לסביות או נשים לבד ,בשביל להוכיח כל הזמן שמין שלי תקין ואני סטרייט.וגם יש לי ocd מחשבות טורדניות אז אני כל היום עם המחשבה הזאות .ואולי יש לזה קשר שחברה שלי נפרדה ממני ?

01/12/2015 | 11:54 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, משבר של פרידה מבן זוג בהחלט מעלה את רף החרדות שלנו, עד לתקופת ההתאוששות שלנו. באופן כללי אתה מדבר על כפייתיות בחשיבה ובעשייה כמו גם יתכן אוננות כפייתית כאשר בתוך בחירת התוכן, אתה מכניס את החרדה שלך. כלומר כל תוכן אירוטי עליו אתה מאונן חשוב שלא יהיו בו גברים. הצל מצוי בתוך הסצנה אותה אתה בוחר. פחד אודות היות האדם הומוסקסואל חבוי או פוטנציאלי עשוי להיות בהרבה מקרים ביטוי של יצר הרס עצמי או פחד כפייתי. הדבר בהחלט נפוץ. ניתן למצוא גברים הנמשכים לנשים ואשר יש להם בת זוג. גברים שמעולם לא נמשכו לגברים ושמעולם לא התאהבו בגברים אשר כל העניין של מיון ואהבה מופנה מבחינתם רק לנשים ואשר במקביל מפתחים חשיבה כפייתית או פנטזייה שמא הם הומוסקסואליים. זאת בהיעדר כל תשתית של חוויה של משיכה או התאהבות בגבר. אני חושבת שבמקרה שלך כדאי בהחלט לפנות לטיפול פסיכולוגי ואם החרדה וה ocd גבוהים מומלץ לבקש טיפול תרופתי נוגד דיכאון וחרדה, המטפל כמובן גם בocd. ניתן לפנות לשם כך לרופא המשפחה. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים