מוזר לי...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/01/2014 | 11:46 | מאת: אנונימית

שלום יש לי חבר קרוב לשנתיים וחצי ואנחנו חיים יחד כבר דיי הרבה זמן.. לאחרונה הייתה לנו מריבה דיי כבדה והיינו במין משברון על לסיים את הזוגיות מסיבות שונות. מהצד שלו זה כי אני תקופה לא עובדת. או עובדת בעבודות זמניות ולא מתמידה. וגם מפריע לו על עלייתי במשקל. מהצד שלי מה שכבר מס פעמים קורה שאנחנו מתווכחים או רבים יש לו התפרצויות זעם . אומנם לא כלפיי אבל הוא זורק חפצים בבית.. הוא במין איבוד שליטה.. בהחלט לא נעים וקצת מלחיץ.. כבר כמה פעמים הייתי קרובה לסיום הקשר.. אבל תמיד המשכתי כי קשה לי לוותר עליו.. מאז המריבות לא שכבנו מעל חודש.. שזה מוזר כי חיי המין שלנו היו טובים מאד זה מאד מפריע לו.. אבל כאילו לי זה לא מציק.. אני אוהבת אותו אבל כאילו משהו ברגש שלי השתנה או נהיה קצת אדיש כלפיו.. זה מאד מאד מפריע לי.. אני כאילו פתאום בחרדה לשכב עימו.. משבו שבחיים לא קרה אשמח למענה:)

26/01/2014 | 12:52 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, נדמה לי שהגעתם לשלב שבו התבוננתם האחד בשני ובזוגיות וראיתם שמתרחשים דברים שלא תמיד אתם חשים שאתם בשליטה לגביהם. לדוגמא, את חשה, או שחברך חש, שאינך בשליטה לגבי החלפה תכופה של עבודות ולגבי עליה במשקל ואת חשה, ואולי גם הוא חש, שאין הוא שולט ברגשות הכעס וזקוק לשם הבעת הכעס לזריקת חפצים, שהיא בהחלט דרך של אלימות. באופן כלשהו הרגשתם שמשהו בדחפים שלכם או באימפולסיביות אינו בשליטה מספקת כרצונכם. הדבר יצר קונפליקט והתבוננות פנימה ובעקבותיו ירד לך החשק המיני, כלומר התחוללה פגיעה בדחף נוסף. התמונה שאת מציגה היא בהחלט מורכבת, אין לה פתרון של לתת טיפ אחד או שניים ואני חושבת שכדאי לכם לפנות לטיפול פסיכולוגי אשר יסייע לכל אחד מכם בנפרד ולשניכם ביחד לשלוט בדרכי ההבעה של הדחפים ולתת לכם תחושה של שליטה בחיים ואיזון בחיים. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים