לאוס-שכחתי לציין בשאלה הקודמת וכתבתי קדחת צהובה במקום טיפוס הבטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/04/2019 | 21:56 | מאת: מלכה

שלום דוקטור, תודה על תשובתך. לא כתבתי שחוסנו לפני שנה בחיסון נגד טיפוס הבטן.(היינו בהודו) ואנחנו מחוסנים נגד פוליו , צהבת A , צהבת B, טטנוס. האם חוץ מחיסונים אלו , צריכים עוד חיסונים בנסיעה ללאוס? אודה מאוד לתשובתך.

לא, אין צורך ביותר חיסונים לטיול שנמשך פחות מחודש. אבל... אם אתם נוסעים לעיתים תכופות לארצות עולם שלישי הייתי ממליץ לקבל גם 3 מנות חיסון נגד כלבת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

27/04/2019 | 19:52 | מאת: מלכה

תודה רבה לך דוקטור וחג שמח!

מנהל פורום רפואת מטיילים