תאילנד עם בת 1.7 - האם כדאי?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

14/04/2018 | 08:58 | מאת: יוליה

שלום, האם יש סיכון לקחת איתנו את הילדה שתהיה בת 1.7? היא כבר תקבל צהבת a מנה ראשונה אבל לא טיפוס הבטן ואני קצת חוששת מקדחת הדנגי. אנשים טסים לתאילנד עם תינוקות אבל אולי באופן כללי לא מומלץ? אשמח לחוות דעתך המקצועית

בתאילנד ובמזרח בכלל ישנן מחלות המועברות בעקיצת יתושים - מחלות שלא קיימות בארצנו. קדחת דנגה היא אחת מהמחלות האלו. המנעות מעקיצות באמצעות חומרים דוחי יתושים ושינה בחדרים ממוגנים הן חלק מהדרכים להפחית את הסיכון. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים