ד"ר הלפרין אנא עשה לי סדר....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/05/2016 | 16:44 | מאת: דגנית

אני מבינה שבמחלות מין ניתן להידבק רק דרך מגע מיני. אבל האם אי אפשר להידבק בדרך עקיפה? ואני אסביר... 1. אני נכנסת לשירותים ציבוריים ישר אחרי גבר ויש גברים שעושים מה שעושים בשירותים ואני לא ארחיב. נכנסתי ישר אחרי גבר. נגעתי בידית הדלת, נעלתי אותה ואז גירדתיבעין והכנסתי יד לפה, נניח ויש נוזל זרע טרי על הידית וכל זה ואז אני מכניסה יד לפה או לעין אי אפשר להידבק במחלת מין? נוזל זרע לא מתייבש תוך שנייה, קראתי שלוקח לו שעה להתייבש וכל עוד הוא לא יבש הוא מדבק..אז אני לא מבינה ומבולבלת, חוץ ממגעים מיניים אי אפשר להידבק במחלת מין? מה ההבדל בין זה שמישהי סליחה על התיאור עושה אוראלי למישהו לבין זה שהיא נוגעת בידית או חפץ עם זרע טרי ואז מכניסה יד לפה, האם כך החיידקים לא עוברים? 2.אם מישהו עושה מה שעושה ועל ידיו יש נוזל של זרע טרי ואז הוא נותן לי להחזיק חפץ שהוא נגע בו עם נוזל הזרע הטרי ואז שנייה אחרי אני מחזיקה ומכניסה יד לפה או משפשפת את העין האם כך מחלות מין לא עוברות? 3. יש בחור אחד שנראה לי סוטה והיום ישבתי בקניון וראיתי אותו יושב מאחורי שולחן ומכניס את הידיים למטה כנראה בתוך המכנס או משהו. ואז שנייה אחרי לא שמתי לב הוא שיחק עם אוזנייה של טלפון וכל החוט שלה נתן לי מכה בפנים וצרחתי עליו. עכשיו אם היה על האוזנייה נוזל זרע טרי ואז בגלל שהאוזניה עפה לי על הפנים אז ייתכן שנוזל הזרע עף לי לפה או לעיניים, האם כך אני יכולה להידבק במחלות מין לרבות איידס והפטטיס, זיבה, כלימידיה וכו? 4. נגעתי אחרי אותו בחור סוטה שנייה אחרי שעשה מה שעשה יצאנו דרך אותו מעבר ביציאה ונגעתי אחריו בידית של השער וכל הדברים שלי נגעו אם זה התלכלך בנוז זרע טרי ונגעתי ישר בעין או בפה האם כך אפשר להידבק במחלות מין? הרי אם יש נוזל זרע על היד טרי ונוגעים בחפצים אז זה עובר לחפץ ואז אם הוא מנער את זה באוויר זה יכול לעוף לכיוון שלי... 5. אני גם נגעתי אחריו וגם שהאוזנייה עפה לי לפנים נגעתי בזה גם עם חתך פתוח אם החתך בא במגע עם נוזל הזרע הטרי שלו כי נגעתי אחריו או שהאוזנייה עפה לעברי, האם כך אפשר להידבק באיידס או הפטטיס? בקיצור, ייתכן שמה שאני רושמת נשמע קצת הזוי או לא מובן, אבל לא איכפת לי מה אחרים פה חושבים. זו מטרת הפורום, לענות על שאלות וזכותי לשאול את אותן שאלות ולקבל מענה. אני אישה שמאוד שומרת על עצמה ואני רוצה הבהרה ממישהו שמבין בתחום ומוסמך לכך. ד"ר הלפרין, אנא התייחס לכל שאלותיי ואם אתה כותב שההדבקה במקרים אלה לא סבירה, אני הסבר, הכוונה שאין מצב להידבק כך? הכוונה שכך לא נדבקים? פעם אחת ולתמיד הסבר לי בבקשה מזה אומר לא סביר. אנא התייחס לכל הסיטואציות. תודה

25/05/2016 | 20:40 | מאת: אורח

הסיפורים היומיים האלו על זיהומים אפשריים ממש מרתקים, אבל נדמה לי שהשואלת (או השואל) זקוקים יותר לפסיכולוג (או פסיכיאטר) מאשר לזיהומולוג. נראה שיש כאן מקרה רציני של מיזופוביה/בקטריופוביה + OCD. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%91%D7%99%D7%94

26/05/2016 | 13:44 | מאת: בר

אתה הוא הכלב האמיתי , בודד ובלי זוגיות בסבירות גבוה שאתה גם שמן ודוחה ובוודאות שאתה ממוצא אשכנזי אכול מבנים ומבחוץ. אתה אוכל חרא בחיים שלך וכל מה שיש לך לעשות בכדי להפיג את הבדידיות שנגזרה עלייך לעולמים אתה הבעמדת המתנה תמידית מחכה לראות מה יכתבו בפורום זיהומיות כדי שיהיה לך מה להגיב וככה להפיג את הבדידות שלא תצא ממנה - וודאות !!!! אתה המכוער והדחוי שמכער את האינטרנט כי אתה כלב בודד.

שלום דגנית, בביטוי "לא סביר" אני מתכוון ש"זה" (למשל הדבקה בחיידק כשלהו) אמנם יכול לקרות באופן תיאורטי אבל הסיכוי המעשי ש"זה" יקרה הוא נמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות