דלקת חריפה בשק הדמעות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/09/2013 | 22:19 | מאת: החשמונאי

עקב סתימה בתעלת הדמעות בעיין שמאל, מתפתחות מדי כמה חודשים דלקות בשק הדמעות. אני בהמתנה לניתוח לפתיחת מעבר דמעות. עד כה, הטיפול שקיבלתי מרופא העיניים בדלקות הקודמות כלל טיפות אנטיביוטיות וכדורי אוגמנטין (500). כרגע התפתחה אצלי דלקת די חריפה. המקום נפוח ומפריש הפרשות צהובות מאיזור שק הדמעות. ברשותי מוקסיויט פורטה 500 וציפרודקס500 שנותרו אצלי מתרמיל החירום שהכנתי לנסיעה לחו"ל לפני כמה חודשים. האם אחת מתרופות אלה יכולה לשמש כתחליף ראוי לאוגמנטין שלבטח אקבל בעוד יומיים אצל רופא העיניים שלי ?

שלום החשמונאי, שתי התרופות שברשותך א י נ ן מהוות תחליף נאות ל'אוגמנטין' כטיפול אמפירי בזיהום חיידקי אפשרי של שק הדמעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות