פיענוח בדיקת cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/05/2011 | 19:31 | מאת: ערן

מזה מספר שבועות אני מרגיש רע, תחושה זו מתבטאת בעיפות חולשה חוסר תיאבון התחושה היא כאילו יש חום אבל אין. עשיתי בדיקות דם כלליות כולל בדיקת צואה+דם סמוי וברוך השם הכל יצא תקין. בדיקת הדם עבור מחלת הנשיקה הראת את הערכים הבאים: וירולוגיה CMV IgG 94.1 AU/ml POSITIVE CMV IgM (Screen) גבולי מומלץ מעקב EBV Ab. VCA IgM (NEG), VCA IgG (POS), EBNA IgG (POS) EBV Past infection Hepatitis B Surface Ag NEGATIVE Hepatitis B Surface Ab 100 mIU/ml גדול מ - Hepatitis C Ab(EIA) NEGATIVE אשמח לקבל את התרשמותך.

לקריאה נוספת והעמקה
18/05/2011 | 20:00 | מאת: ערן

אני רוצה לציין שבדיקות הדם שערכתי הצביעו שאין לי חסר בויטמין b12-יצא לי 325 ועוד שאלה הקשורה לסי אם וי, האם ישנה הגבלה בסוגי מאכלים או שתייה בזמן המחלה?

שלום ערן, תאור מחלתך + הבדיקות שצרפת אינם מעידים בברור על קיומה של מחלה זיהומית עכשווית כלשהי, לרבות ב- CMV. יחד עם זאת, יש בבדיקות אלו עדות להדבקה בעבר בנגיף זה, כמו גם ב- EBV. המלצתי- המשך ברור ע"י רופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

19/05/2011 | 06:42 | מאת: ערן

אם ישנה מחלה זיהומית כלשהי

מנהל פורום מחלות זיהומיות