קדחת דנגי פעם שנייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2010 | 11:32 | מאת: אלה

שלום רב, לפני כ-3 שנים הייתי בקוסטה ריקה וחליתי בקדחת הדנגי. כעת ברצוני לנסוע ל3 שבועות לתאילנד. האם עלי לא לנסוע שמא אני אדבק בפעם השנייה? האם הפעם השנייה היא בהכרח קשה יותר ועלולה לגרום אף למוות? או שהפעם השנייה יכולה להיות כמו הפעם הראשונה- חום ופריחה? מה אתה ממליץ לי לעשות?

שלום אלה, זיהום חוזר ב'דנגה' עשוי להיות מסוכן יותר מהזיהום הראשון, כשהסיבוך מסכן-החיים במקרה זה נקרא DHF- 'קדחת דנגה המלווה בדימומים'. יחד עם זאת, סיבוך זה איננו מתרחש בכל מקרה של הדבקה חוזרת בנגיף. הרבה בריאות אפי

20/07/2010 | 16:22 | מאת: איילת

שלום לך אני סובלת גם כן מהמחלה אשמח אם תכתבי את המייל שלך אשמח לכתוב לך. איילת

20/07/2010 | 16:48 | מאת: אלה

שלום, תודה על התשובה רק יש לי כמה בירורים נוספים- כדי להיות בטוחה, במידה ואני נדבקת שוב אני עלולה לקבל את אותם תסמינים כמו בעבר כמו שאני עלולה לקבל את ה- DHF? כלומר, יש לי את אותו סיכוי כמו לבן אדם שאינו חלה בעבר לקבל את ה- DHF? תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות