HEPATITIS A IgG POSITIVE

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 14:19 | מאת: leor

שלום ד"ר הלפרין תוצאות שקיבלתי לאחר בדיקה הביאו את החרדה, האים לפי הבדיקות המצב ניתן לטיפול ואים כן מה ותוך כמה זמן מחלימים אהיה מאושר אים תרגיע אותי במהרה תודה leor בדיקות האולטראסאונד תקינות HEPATITIS Bc Ab TOT.NEGATIVE HEPATITIS Bs Ab393.7 HEPATITIS Bs AgNEGATIVE HEPATITIS C Ab NEGATIVE HELICO PYLORIIgG 0.9 GOT (AST) 24 GPT (ALT) 20 GGT 82 IRON 172 TRIGLYCERIDES 160 WBC 5.0 EOS % 9.4 NEUT.abs 2.3 BASO abs 0.0 היה כתוב HEPATITIS B DNA PCR לא בוצע אין צורך בבדיקה זוhbs-ag -שלילי

שלום LEOR, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. חוסנת בהצלחה כנגד הפטיטיס B (או שחלית בעבר בנגיף זה). 2. לא חלית בהפטיטיס C. 3. יש לך כמות מזערית של נוגדנים כנגד חיידק ההליקובקטר (שעשוי לגרום לדלקת של רירית הקיבה והתרסריון). הרבה בריאות אפי

13/08/2009 | 18:08 | מאת: leor

שוב שלום ד"ר הלפרין, בבדיקה האחרונה התגלה כי אני נושא את החיידק הפטיטיס A. שאלותיי הן: האם זה מדבק ואת מי (יש לי ילדים בגילאים שנתיים עד תשע) באיזו דרך? האם יש טיפול לחייידק? מה משך ההחלמה מהחיידק? תודה מראש leor

שלום LEOR, 1. הפטיטיס A הוא נגיף ולא חיידק. 2. אינני מכיר מצב 'נשאות' של נגיף זה. 3. סביר שחלית בנגיף בעבר, או שחוסנת כנגדו, ולכן יש בדמך נוגדנים כנגדו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות