מחלות זיהומיות מדבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 17:59 | מאת: ניסים

נגעתי בנעליים שהייתי איתם בחוץ. נגעתי בידיות האוטובוס, ונגעתי בידיות דלת קופת חולים, ונגעתי בעוד דברים, ואח"כ בבית נגעתי במשקפיים בלי לשטוף ידיים ואחרי זה אשתי נגעה באותם משקפיים ושטפה ידיים במטבח וכך ניתז מים ואולי דם, רוק או זרע ממשהו שנגעתי בו כשהייתי מחוץ לבית. האם כך אפשר להידבק באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת?

שלום ניסים, הדבקה באיידס, הפטיטיס (B או C) או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות