האם אךו סימנים של שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2009 | 01:27 | מאת: איילה

דוקטור שלום, לפני יותר מ-10 ימים חליתי והיה לי חום גבוה מאוד עד 40.8, כאבי גרון מאוד חזקים בחילות וכאבי ראש. קיבלתי 5 ימים זינט אך המשטח גרון יצא נקי. החום ירד אחרי 3 ימים אבל אני עדיין סובלת מכאבי גרון חזקים והחום חזר ל- 39 כמעט קבוע כולל כאבי ראש ועייפות כללית.בינתיים לקחתי שוב 5 ימים אזניל אבל זה לא משפיע כלל.בדיקות דם לא מראות בעיה.האם זה יכול להיות שפעת החזירים. יש לי 2 תינוקות בבית ואני מאוד חרדה להם.יש לציין שבעבודה שלי אני פוגשת הרבה אנשים מחו"ל. תודה,

שלום איילה, המחלה שלך יכולה להיות 'שפעת החזירים', וגם מחלות רבות אחרות (כגון 'מחלת הנשיקה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות