מחלות זיהומיות מדבקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 22:02 | מאת: אבי

הייתי במשרד הבריאות ובאים לשם גם חולי איידס הפיטיטיס וכאלה,וכשעישנתי פתחתי את הדלת לפינת עישון בעזרת המצית,וכמובן שנגעתי בפה כשעישנתי כשלפני כן נגעתי במצית שאולי יש עליה דם של חולה איידס או הפיטיטיס. ובפה היה לי שפשוף או משהו כזה ואולי זה היה פתוח. לאחר כשעה הגעתי הביתה ונגעתי במצית לסירוגין ואח"כ נגעתי בהמון דברים שהילדים שלי נוגעים בהם ואח"כ נוגעים בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי,ולבן שלי היה פצע מעקיצה שגורדה ואולי הפצע היה עדיין פתוח,(הוא פשוט לא זוכר) ,ויכול להיות שדם מהמצית הגיע לי ליד ומשם לחפץ כלשהו ומשם לפצע של הבן שלי. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אבי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות