שאלה דחופה מאוד!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/05/2009 | 20:32 | מאת: ליאת

לאבא שלי לפני 3 שבועות גילו ממצא של 2 ס"מ על אלקטרודה של קוצב דו חדרי שהושתל בגלל אי ספיקת לב. לא היה ברור אם זה קריש דם או וגיטציה של חיידקים. הוא קיבל מס' ימים- 3 הפרין, כביכול הממצא נעלם אך הופיעו מוקדים זיהומיים בריאות. הוא התחיל לפתח חום ואחרי התלבטויות הרופאים החליטו להוציא קוצב לאחר 12 ימים. ניתנית לו אנטיביוטיקה ואנקומיציון ורוזיצין כבר 12 ימים והחום לא יורד. החום מופיע בשעות הערב. יש לציין שכל התרביות היו שליליות. שלשום עקב חום גבוה עשה vt והוסיפו לו עוד אנטיביוטיקה tnm. החום עדיין קיים ובאקו ושטי מצאו ממצא עגול 1.5 ס"מ בעלייה ימנית. היום עשו לו mri של הלב אין תוצאות עדיין. לזיהולמולוגים אין תשובה מה לעשות בנידון בדחיפות. מצבו הדרדר לא יכול ללכת מחובר לקטטר.

שלום ליאת, אכן את מתארת השתלשלות אירועים קשה, אבל את הנתונים המדויקים (שאינם בידי) ואת התשובות לפתרון הבעיה יצטרכו לספק, בין השאר, הזיהומולוגים בבית החולים שבו מאושפז אביך. אני ממליץ לך אפוא לפנות אליהם בנוגע לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות