דלקת חניכיים לחיים ושפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/04/2009 | 10:38 | מאת: amar

לפני למעלה משנתיים עברתי ניתוח ע"ש whipple שבמהלכו ואחריו קבלתי הרבה אנטיביוטיקה.נשארתי עם פטריה בפה למשך קרוב לשנתיים ועם נזק קבוע לבלוטות הרוק:תפקוד חלקי של אחת הבלוטות ותפקוד לקוי מאד של יתר הבלוטות.לטיפול ביובש בפה אני מוצץ סוכריות ללא סוכר או לועס מסטיק ללא סוכר כל הזמן.בגלל כריתת 40% מהלבלב אני על גבול הסכרת.מלפני כשבוע אני חש נפיחות בחניכיים,בלחיים ובשפתיים.השפתיים והלחיים מגורות ומציקות לי מאד.בהמלצת רופא שיניים אני מצחצח שיניים במשחה הכוללת 2.5% שמן עץ התה,אשר מקלה עלי מעט.האם יש מרפאות או רופאים המאבחנים ומטפלים בבעיה?האם יש טיפול תרופתי קונבנציונאלי או אלטרנטיבי לבעיה? תודה מראש.

שלום AMAR, אני מציע לך להפנות את שאלתך לרופא/ה פנימאי/ת (ולשאול אותו/ה גם על מחלה / תסמונת בשם SJORGEN). הרבה בריאות אפי

28/04/2009 | 18:47 | מאת: amar

תודה דוקטור.אתה יעיל וזריז להדהים.תוכל אולי לפרט יותר,מהי תסמונת sjorgen ?הרי אני צריך לפנות עם המלצתך לרופא המשפחה ע"מ שיפנה אותי לרופא פנימי במרפאת חוץ בבי"ח.יום עצמאות שמח.

מנהל פורום מחלות זיהומיות