מחלות זיהומיות מידית של דלת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/04/2009 | 20:04 | מאת: סהר

אני הולך די הרבה למשרד הבריאות כי יש לי פוביה מכלבת. הבעיה שבאים לשם גם חולי איידס,הפיטיטיס וכאלה. קרה לי בעבר שיצאתי לפינת העישון ופתחתי את הדלת עם המרפק כדי לא ללכלך את היד ואולי נחתכתי או נשרטתי מהדלת,ויכול להיות שלפניי נחתך או נשרט מישהו עם איידס או הפיטיטיס B או C. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום סהר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות