4 שאלות בהודעה אחת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2009 | 16:19 | מאת: רוס

1.נאלצתי ללכת למשרד הבריאות ובאים לשם גם חולי איידס,הפיטיטיס וכאלה,ואני נגעתי בדלפק הקבלה,בכפתורי המעלית ועוד,שאולי יש עליהם דם של מישהו עם איידס או הפיטיטיס,ואח"כ נגעתי בפה ובאיבר המין כשעשיתי פיפי. 2.ירדתי במדרגות והיד שלי פגעה בשקית זבל שהשכנה תלתה על המעקה וכנראה נשרטתי או נחתכתי מסכין גילוח שהשכנה שמה לפעמים בזבל. לאותה שכנה היה פעם חבר עם איידס,ואמנם לא ראיתי סכין גילוח אבל ייתכן שהיה שם כזה.אני לא יודע כמה זמן היתה שם שקית הזבל וייתכן שהיתה מעבר לזמן שבו נגיפי איידס חיים. 3.הייתי בחדר מיון והביאו לשם נרקומן על אלונקה והיד שלי פגעה בטעות ברגליים שלו ויש לי יובש בידיים ופיצוצים עם חתכים אדומים,והפחד שלי שדם מהרגליים שלו בא במגע עם דם שלי. 4.חזרתי הביתה במונית וכשירדתי נשרטתי מהידית הפנימית של הדלת ואולי לפניי נשרט איזה נוסע עם מחלות זיהומיות מדבקות כגון איידס,הפיטיטיס או עגבת. האם מאחד האירועים ב-4 השאלות אפשר שאני אדבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום רוס, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך 4 האירועים המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות