דקירה ממזרק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/04/2009 | 18:57 | מאת: חנן

הלכתי והגעתי לרמזור ולפני שחציתי עוד על המדרכה הרגשתי שבעטתי במשהו.בדקתי ולא היה שם מזרק אבל אולי פספסתי.היו שם רק ניירות בדלי סיגריות וקופסת סיגריות ישנה,אבל היו הרבה. אציין גם שאני לא זוכר שהרגשתי דקירה ונעלתי נעליים חזקות עם סוליה עבה כמו של טיפוס הרים.גם בדקו לי את תחתית הנעליים ולא מצאו שתקוע שם מזרק. אבל בכל זאת זה מדאיג אותי,אולי לא ראיתי פשוט את המזרק ולפעמים נדקרים ולא מרגישים זאת. מה דעתך ד"ר הלפרין,האם יש סיכוי שאדבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום חנן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות