זיהום מכוויה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2009 | 08:39 | מאת: ענת

היי, הייתי במסיבה ביום חמישי שעבר והשתכרתי. מישהו שישב לידי הניח על רגלי את הסיגריה שלו ולא הרגשתי עד שצרבה אותי. אני מטפלת בה כל יום עם יוד נוזלי, ויטה מרפן, גזה ופלסטר אך עדיין לא נראה שיפור משמעותי ואני מפחדת שאולי נוצר זיהום. הנה תמונה של הפצע: http://img123.imageshack.us/my.php?image=dsc7941.j... מה כדאי לעשות?

שלום ענת, אני ממליץ על: 1. שטיפת הפצע במים ובסבון, יבוש, מריחת משחה אנטי-ספטית (כגון סילברול) וחבישה בגאזה יבשה. 2. לחזור על הטיפול פעם ביום עד להחלמה. 3. להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות