דקירה מחוט חשמל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2009 | 02:26 | מאת: גדי

נסעתי באוטובוס והיה חסר לחצן העצור,ובמקום זה היו חוטי חשמל בולטים. אני לא ראיתי זאת ושמתי את היד על חוטי החשמל והרגשתי משהו ביד.אני לא בטוח במאה אחוז שיצא לי דם אבל זה ייתכן מאוד כי פשוט לא בדקתי. מה שמפחיד פה זה שנוסעים המון אנשים באוטובוס ואם אני באתי במגע עם החוטי חשמל גם אחרים באו איתם במגע ולבטח לכמה מהם גם יצא דם מהחוטי חשמל ואולי לחלק מהם מחלות זיהומיות מדבקות. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום גדי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות