מחלות זיהומית ממברשות שיניים או משחות שיניים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2009 | 16:31 | מאת: פרדי

אשתי שמה את המברשת שיניים שלה בכוס יחד עם המברשת שיניים של הבן שלי. ולי נראה (אולי אני טועה...) שכך עובר רוק או דם מהחניכיים ממברשת למברשת. גם כשמוציאים משחת שיניים למברשות שיניים,המשחה ופתח השפופרת של המשחת שיניים באים במגע עם המברשות ודם ורוק יכול להגיע למשחת שיניים ומשם לפה של זה שמשתמש אח"כ במשחת שיניים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום פרדי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות