דם למשחת שיניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2009 | 01:23 | מאת: חנן

אני נוהג לשים משחת שיניים על כף היד ומכף היד לשים אותה על מברשת השיניים שלי. אני עושה זאת כדי שהמברשת שיניים שלי לא תיגע בפתח של המשחת שיניים,מפני שאני לא יודע אם יש לי מחלה זיהומית או לא.אני כל הזמן חושד שכן יש לי ואני פוחד שכך אני אדביק את הילדים שלי. הבעיה שהיום יצא לי דם מכף היד ולא שמתי לב ועשיתי את כל הכתוב למעלה ובטח דם שלי נדבק בפתח היציאה של המשחה ממשחת השיניים,והילדים שלי השתמשו באותה משחת שיניים,כך שדם שלי הגיע להם לפה. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

23/03/2009 | 02:04 | מאת: חנן

אפשר גם שיוצא לילדים שלי דם מהחניכיים והם השתמשו במשחת השיניים שיש בה דם שלי כפי שהוסבר בשאלה למעלה.

שלום חנן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

23/03/2009 | 15:46 | מאת: חנן

מנהל פורום מחלות זיהומיות