מחלות זיהומיות מספל מלוכלך.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/03/2009 | 23:00 | מאת: אברהם

יש לנו שכנים סטודנטים ואחד מהם בא לבקש מלח עם ספל ביד שלו, והספל לא נראה לי נקי.אפשר שהיה עליו רוק ואפשר שהיה עליו גם דם. אשתי מילאה את הספל במלח בכף שנגעה בספל ושוב הכניסה את הכף למלח,כך שאם היה רוק או דם על הספל עכשיו זה גם במלח שלנו שאנחנו אוכלים. היא גם שמה את הספל על השיש ואנחנו שמים על השיש דברי אוכל וכלי אוכל שמכניסים לפה. אפשר כך להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אברהם, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות