זרע בריצפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2009 | 16:54 | מאת: שוש

הבן שלי נער ובטוח מאונן.קרה שהיה רטוב קצת בריצפה כנראה משאריות זרע שלו כי הוא מעביר סמרטוט בכל זאת,והבת שלי נכנסה לשירותים אחריו אבל אמרה שהמכנסי ג'ינס שלה לא נגעו בריצפה אבל אולי טעתה.בנוסף היה על הריצפה חתיכה קטנה מאוד של נייר טואלט,כנראה במה שהוא ניגב אחרי האוננות. אם המכנס של הבת שלי נגע בריצפה,ואם יש לבן שלי מחלות זיהומיות שחס וחלילה אנו לא יודעים עליהן,האם הבת שלי יכולה להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

02/03/2009 | 17:03 | מאת: שוש

יותר מניסיונך בחיים מאשר מניסיונך ברפואה,האם מהסיפור שסיפרתי ניתן להיכנס להריון מזרע שעל הריצפה?

אני ממליץ להפנות שאלה זו לגניקולוג/ית.

שלום שוש, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות