שערה במשחת שיניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2009 | 16:43 | מאת: שלמה

ציחצחתי שיניים ופתאום ראיתי שערה במברשת שיניים.אז יכול להיות שזאת שערה שלי,אבל היא לא נראתה כמו שערה שלי. לכן נכנס בי החשש שמא מישהו בזדון הכניס את השערה,אולי עם דם עליה כדי להדביק אנשים במחלות זיהומיות.או שאולי זאת לא שערה אלא מין תולעת שמעבירה מחלות זיהומיות. מה דעתך ד"ר,האם אני פרנואיד מדיי,או שיש סיכון להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,עגבת,או זיבה?

שלום שלמה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת או זיבה במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות