נשיכה מחתולת בית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/01/2009 | 00:32 | מאת: יעקב

החתולה שלנו אצלנו כבר 4 וחצי שנים וסביר להניח שכלבת אין לה. אמש,לפני 24 שעות לערך היא ירדה במדרגות בלי שנראה והיה דם בקומה שהיא ירדה לשם (היא לא יורדת מעבר לקומה ג') ואפשרי בהחלט שליקקה מהדם בריצפה. הלילה,כאמור לאחר כ-24 שעות היא נשכה את הבת שלי. האם מהנשיכה יכולות לעבור מחלות זיהומיות כגון איידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

16/01/2009 | 00:37 | מאת: יעקב

שלום יעקב, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע שאותו תארת איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות