עדיין חושש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/09/2008 | 15:40 | מאת: חושש

שלום לך, התכתבנו בעבר. להזכירך, לאחר תלונות של כאבים חזקים וכרוניים ברום הבטן ובעת בליעת מזון, במעבר של האוכל לקיבה, עשיתי בדיקות מקיפות ללא ממצא אורגני ממשי, למעט בקע סרעפתי גולש קט. הבדיקות כללו: מנומטריה, PH, גסטרוסקופיה, אולטרא סאונד בטן, סי טי חזה/בטן/אגן, צילום חזה, אקו במנוחה/מאמץ, אקג, תפקודי ריאות, שלילת הילוקובקטר פילורי. גם בדיקות הדם יצאו תקינות למעטIgG גבוה עליו חזרתי בביה"ח בו אני עובד ובנוסף עשיתי אלקטרופורוזה של חלבונים בדם בעקבות. יצאו לי התוצאות הבאות: IgG = 16.6 - המקסימום המותר זה 16 (לפני שבוע עשיתי ויצא 18.7) IgA = 2.38 IgM = 0.98 Protein, total = 88 - המקסימום המותר זה 83 Alburmin(EP) = 53.1- המקסימום המותר זה 50 Alpha I – glob = 1.4 Alpha II – glob = 7.6 Beta – glob = 9.6 gamma – glob = 9. המקסימום המותר זה 15 CRP<0.5 ממתין כרגע לתשובות מביופסיות שלקחו לי אמש בגסטרוסקופיה מהתריסריון ומהקיבה. כרגע לוקח לנטו 30 מ"ג פעם אחת ביום ללא הקלה בכאבי הבטן הכרוניים. האם יש לי ממה לחשוש מזיהום בקיבה, שלא גילו עד כה חרף כל הבדיקות שעשיתי, ושאולי גורם לי לכל הכאבים בבטן ובאכילה? האם חלילה יש קשר להתפתחות איטית של מיאלומה נפוצה? האם רצוי להמשיך לבצע בדיקות נוספות כמו אלקטרופורוזה של השתן ובן ג'ונס? ולסיום: על מה החריגות האלה מעידות????? תודה רבה על התייחסותך.

09/09/2008 | 16:00 | מאת: תיקון קטן

שלום חושש, אני ממליץ לך להפנות את כל חששותיך הנ"ל לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות