אבעבועות רוח 2

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2008 | 22:04 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור אני הבחור שאישתו חלתה באבעבועות רוח אני כתבתי לך לפני כמה ימים, הובחן כפי שכתבתי לך עשינו בדיקת מי שפיר בשבוע ה18. כיבן שהיה לנו גם סיכון גבוה לתסמונת דאון ובתוצאה הראתה לנו שאין תסמונת דאון (עשינו בדיקת פיש) וגם שהעובר לא נפגע בוריצלה הרופא שלנו המליץ לנו לעשות שוב בדיקת מי שפיר בשבוע ה22 רק כדי לבדוק שוב האם העובר נפגע. וגם הוא אמר לנו לעשות סקירת מערכות מורחבת אחת לחודש. רציתי לדעת מה דעתך לגבי סקירת מערכות בתדירות גבוהה כזאת? והאם יש צורך לעשות דיקור נוסף? ואם כן האם יש סיכון גבוה להפלה בבדיקת מי שפיר בשבוע 22?

שלום אנונימי, אני ממליץ לך להפנות את השאלות הנוגעות לסקירת המערכות התדירה ולסיכון הכרוך בביצוע בדיקת מי שפיר בשבוע ה- 22 להריון לרופא/ה גניקולוגי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות