חולים א סימפטומטיים בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2020 | 16:31 | מאת: שלומית

צהריים טובים, אשמח למענה לגבי כמה שאלות.. 1.האם חולים שהיו ללא תסמינים יכולים לפתח תסמינים לאחר ההחלמה? (עברו כבר כמעט שלושה חודשים מההחלמה). 2. האם זה נכון שחולים א סימפטומטיים כנראה נחשפו לכמות קטנה של הנגיף ולכן יש להם יותר סיכויים להידבק שוב? 3. במידה והם נדבקים שוב, ניתן לדעת האם יחלו באופן קל או אחר? מפני שאולי לגוף כן יש מידה של חיסוניות? 4. מה לגבי ילדים? למה המחלה אצלם קלה יותר? ומה לגבי תינוקות- האם נחשבים לקבוצת סיכון?

שלום שלומית, 1. הרבה עדיין נסתר בכל הנוגע לתסמינים המאוחרים של זיהום בנגיפי ה'קורונה' החדשים. 2. כנ"ל בנוגע למי נמצא בסיכון לחלות שוב (אחרי תחלואה ראשונית) במחלה שגורם נגיף זה, ועוצמת מחלתם (השניה). 3. לפי מיטב ידיעתי תינוקות בריאים (ללא חסר חיסוני או מחלות רקע) אינם נחשבים כקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות