תסמינים אופייניים לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2020 | 19:58 | מאת: שחר

שבוע טוב לבן שלי בן 5 החלה נזלת ושיעול ליחתי לפני יומיים -שלושה והיום החל להתלונן על כאב גרון..(מעולם לא היה לו כאב גרון) כרגע אין חום או כל תסמין אחר. האם יכול להתאים לקורונה או לתחילתה של קורונה? אני בקבוצת סיכון ומאד חוששת.. היות והתעטש והשתעל בקרבתי בימים האחרונים ללא הרף. תודה רבה

שלום שחר, התסמינים של בנך יכולים להתאים, בין השאר, גם לזיהום בנגיף ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

13/09/2020 | 05:30 | מאת: לילך.

זה לא קורונה. בוודאות למה אתה אומר ד"ר שזה תסמיני קורונה? אתה אפילו לא בכיוון. התסמינים: חולשה עייפות, כאבי שרירים- אצל חלק חום- גם לא לכולם... כאבי ראש לא נזלת ולא עיטוש ולא כאב גרון...

מנהל פורום מחלות זיהומיות