בדיקת דם לא סטרילית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/08/2020 | 08:19 | מאת: בדקת דפ

רופא לקח בדיקת דם לבני בן החודש וחצי. את הפקק של המחט פתח עם השיניים....עד שהבנתי מה קרה היה מאוחר מדי האם יש סכנה להדבקה? זיהום?

שלום, אני לא רואה סיכון להדבקה בזיהום כלשהו רק כתוצאה מהפעולה של הרופא המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

23/08/2020 | 12:04 | מאת: בדיקת דם

תןדה על התשובה המהירה אין סיכון להדבקה של הפטיטיס? הרפס? איידס? בכלל?

שלום, אני לא רואה סיכון להדבקה בזיהום כלשהו רק כתוצאה מהפעולה של הרופא המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות