חסינות לקורונה החדש עם הקורונות הישנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2020 | 00:24 | מאת: ניר

אם אדם נחשף בעברו לנגיפי קורונה הישנים, כאלו שגורמים להצטננות, ופיתח נוגדנים ואולי גם לימפוציטים T נגד נגיפים אלו, האם זה יכול להקנות לו חסינות גם נגד הקורונה החדש? האם זה יכול להסביר מדוע חלק ניכר מאלו שנדבקו בקורונה החדש לא מפתחים סימפטומים?

שלום ניר, האפשרות - שזיהום בנגיפי 'קורונה' ישנים מגן, מקצת או הרבה, מפני תחלואה בנגיף ה'קורונה' החדש - בהחלט קיימת. הרבה בריאות אפי

06/08/2020 | 23:37 | מאת: CORONA NEWS

https://www.the-scientist.com/news-opinion/does-the-common-cold-protect-you-from-covid-19--67792

תודה על המידע

מנהל פורום מחלות זיהומיות