שריפה בשתן בנרתיק בהכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2020 | 14:47 | מאת: שיר

לפני כחודש היתה שריפה נוראית בשתן .בתרבית היה אי קולי היו כאבי מותן גב קשים וחום חולשה בחילה וסחרחורת במזך שבועים אנטיביוטיקה הוחלפה מסינט לציפוויט ולא עזרה.נתנו 2עירוי אנטיביוטי שהקלו על הכל רק היתה צריבה בנרתיק..נתנו אגיסטן וגבינאלי...לאחר שבבוע לחא אנטיביוטיקה שעבר ברוגע חזרו הצריבות בעת מתן שתן ובכלל...בבדיקת שתן 500לויקוציטחם עדיין אין תשובה מתרבית.באולטרסאטנד כליות אמרו שהכל תקין פרט לעטבדה שכליות מעט קטנות.כליה שמאלית גודל עשר וכליה ימנית 9.מה הסיבה שלא מתפטרת מהדלקת בשתן לאחר 3שבועות תרופות.אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה מיץ חמוציות והכל

שלום שיר, אני מקווה שתוצאת תרבית השתן החוזרת תסייע בבחירת טיפול אנטיביוטי הולם לבעייתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות